KRYZA CrypTube - Panaszkezelési Szabályzat

Üdvözöljük a KRYZA CrypTube videómegosztó és videó import platformján! A KRYZA CrypTube csapatja mindent megtesz annak érdekében, hogy felhasználóink számára kellemes és pozitív felhasználói élményt biztosítson. A panaszkezelési szabályzatunk célja, hogy hatékony és igazságos módon kezeljük a felmerülő problémákat és panaszokat.

 1. Tartalomjegyzék a. Jogdíjas tartalmak feltöltésének tilalma b. Videók importálása a YouTube és TikTok platformokról c. Panaszok benyújtása

 2. Jogdíjas tartalmak feltöltésének tilalma: A KRYZA CrypTube platformon a felhasználók nem jogosultak olyan tartalmak feltöltésére, amelyek jogdíjhoz vagy engedélyhez kötöttek. Csak olyan videókat lehet feltölteni vagy importálni, amelyekre a felhasználónak a szükséges jogok és engedélyek rendelkezésre állnak, és amelyeknek a felhasználó a jogos tulajdonosa vagy engedélyezett felhasználója.

 3. Videók importálása a YouTube és TikTok platformokról: A KRYZA CrypTube lehetőséget biztosít a felhasználóknak arra, hogy videókat importáljanak a YouTube és TikTok platformokról. Az importált videók a KRYZA CrypTube oldalon kizárólag lejátszhatók, és semmilyen fizikai másolat nem készül belőlük.

 4. Panaszok benyújtása: Ha valaki úgy érzi, hogy a KRYZA CrypTube platformon található tartalom sérti a szerzői jogait vagy egyéb jogait, kérjük, hogy írásban jelezze nekünk a következő e-mail címen: [email protected]. A panaszlevélnek tartalmaznia kell az alábbi információkat:

  • A panaszos neve és elérhetőségei (e-mail cím, telefonszám stb.).
  • Az állítólagos jogsértő tartalom pontos leírása és URL címe a KRYZA CrypTube oldalon.
  • Bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy a panaszos jogosult a kérdéses tartalomra.
 5. YouTube API és TikTok API használata: A KRYZA CrypTube platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat importáljanak a YouTube és TikTok API segítségével. A KRYZA CrypTube nem felelős a YouTube és TikTok platformokon elérhető tartalmakért, és a jogdíjakat az eredeti tartalomtulajdonosok fizetik meg, mivel a fizikai lejátszás a YouTube és TikTok platformokon történik.

Az itt található panaszkezelési szabályzatunk célja, hogy tiszteletben tartsa a szerzői jogokat és az egyéb jogi követelményeket, valamint hogy hatékonyan kezelje a felmerülő panaszokat. Bízunk benne, hogy a KRYZA CrypTube platformon pozitív élményekkel gazdagodnak a felhasználók, és mindig igyekszünk fejleszteni és javítani szolgáltatásainkat.

Köszönjük, hogy a KRYZA CrypTube-t választották videóink megosztására és importálására!